Hallo , onze armaturen worden toegepast in prachtige musea, lees het nu!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Project
Museum: Speedwerkz

Speedwerkz is een museum in Gatlinburg, Tennessee Amerika dat hun bezoekers een onvergetelijke ervaring wilde bieden. De eigenaren van Speedwerkz hadden een visie om niet alleen high-end sportauto's tentoon te stellen, maar een ervaring te creëren die een blijvende indruk op hun bezoekers zou achterlaten. Het team van Wired4Signs U.S.A. werkte nauw samen met de eigenaren om hun de beste verlichtingsoplossingen te bieden en hun visie tot leven te brengen.  
Om deze visie te verwezelijken, gebruikte Wired4Signs U.S.A. de Jade ColourFlow met Casambi Bluetooth aanstuursysteem. Hiermee konden ze de auto's perfect uitlichten en hun unieke kenmerken benadrukken.

De Jade ColourFlow maakt een breed scala aan unieke verlichtingsconcepten mogelijk. Met RGBW- en RGBA-varianten is de Jade ColourFlow perfect voor het creëren van elke sfeer, van pasteltinten tot diep verzadigde kleuren.

De Jade Serie is verkrijgbaar in vele varianten en kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan verlichtingsplannen te creëren, terwijl er toch maar één enkel productontwerp wordt gebruikt. 
 


 

Wired4Signs USA: "We hebben 100 van de CLS Jade ColourFlow RGBW Casambi Bluetooth-armaturen in dit museum toegepast. Het was geweldig om de 100 in de Casambi-app in te stellen."

De foto's laten zien hoe de verlichting er mede voor zorgt dat dit een onvergetelijke ervaring wordt die een blijvende indruk achterlaat bij de bezoekers van dit geweldige museum.

Namens CLS bedanken we Speedwerkz en Wired4Signs U.S.A. voor het vertrouwen.

Bekijk het project hier:
 



CLS led

 
Project
Islamitische Kunst Biënnale Jeddah 2023

Deze editie van de Islamitische Kunst Biënnale in Jeddah was de eerste in zijn soort ter wereld. De Biënnale vond plaats in de Aga Khan Western Hajj Terminal van de King Abudlaziz International Airport in Jeddah, van 23 januari tot 23 april 2023. Met meer dan 280 kunstwerken van kunstenaars uit Saoedi-Arabië en van over de hele wereld, was het een unieke artistieke ervaring. 
De Biënnale verweeft hedendaagse werken en nooit eerder vertoonde historische artefacten. Daarnaast waren er masterclasses, lezingen, workshops, optredens, films en rondleidingen door het rijke culturele erfgoed en de kunst in Jeddah.

Om alle stukken perfect uit te lichten heeft Remarkable FZE armaturen uit de Focus Micro Serie toegepast. Met een LED kleur van 3000K, een CRI van 95, in combinatie met een DMX aansturingssysteem waren deze armaturen precies wat ze nodig hadden voor deze bijzondere tentoonstelling. De Focus Micro is een van de kleinste zoomspots ooit gemaakt en is ideaal door zijn kleine onopvallende formaat voor toepassing in vitrines.
 
 


 

Op de foto's is het prachtige resultaat te zien. Namens CLS danken wij alle betrokken partijen voor het vertrouwen in ons merk.

Project voor: KSA Ministry of Culture
Aannemer: The National Tri-Generation Co.
Architect: OMA
Verlichting: Les Eclaireurs
Scenografie adviseur: The Space Factory
Bouw van tentoonsteling: Remarkable FZE
Foto's: Diriyah Biennale Foundation


Bekijk het project hier:






NIEUW
QUARTZ IP67 Serie

De Quartz is een IP67 opbouwarmatuur dat meer dan 800 verschillende configuraties biedt.

Het armatuur heeft een massieve CNC-gefreesde aluminium behuizing en heeft tot 8500 Lumen effectieve lichtopbrengst in een compact 25 x 25cm armatuur.

Ontdek alle specificaties hier:


 
 
 

Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t