Beste , we gaan weer naar buiten, ook met onze producten!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Toepassing
Dag en nacht buiten genieten 

In deze nieuwsbrief laten we graag een lichtarchitect aan het woord die onze passie voor verlichtingsoplossingen deelt. De wensen en behoeften van light designers en architecten vormen de input voor de ontwikkeling van onze armaturen. Daarom stellen we vragen aan Lars Mallant van Rainforest Lighting om te zien waar zijn passie en onze oplossingen samen komen.
Even voorstellen:
Rainforest Lighting maakt lichtontwerpen waarbij tuinen zowel overdag als 's nachts tot leven komen. Met zijn creativiteit en vindingrijkheid heeft lichtarchitect Lars Mallant de tuin- en landschapsverlichting in binnen- en buitenland naar een hoger plan getild.
"Mijn aanpak is geïnspireerd door de natuur en met name door het regenwoud. In het regenwoud wordt het licht onderin gebroken door bomen, takken en bladeren. Hierdoor wordt het licht verrassend, zacht en schaduwrijk. Dit natuurlijke en sfeervolle licht vertalen wij met behulp van duurzaam kunstlicht naar elke tuin."
   
 
Nu het weer steeds beter wordt gaan mensen naar buiten. Een drankje in de warme namiddagzon, gezamenlijk tafelen en wat is dan mooier om in een intieme en sfeervolle tuin kunnen blijven genieten als de avond valt. Om zijn duurzame ontwerpen neer te kunnen zetten maakt Rainforest Lighting enkel gebruik van hoogwaardige Europese kwaliteitsarmaturen. Een van deze merken die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan is CLS.

"Van alle door ons gebruikte Europese A-merken is CLS het productmerk met voor ons de minste bevindingen of issues in ons bijna 9 jarig bestaan. Dit komt aan de ene kant door de constante kwaliteit en productie in Nederland, maar ook doordat wij CLS-armaturen op de juiste wijze toepassen."
  
 

Wat is de werkwijze van Rainforest lighting?
Eerst ervaren en dan pas beslissen. Een stijlvol verlichte tuin die bij u past haal je niet uit boordevolle catalogi met 1000-en-1 verschillende lampen en armaturen. Rainforest Lighting heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om vooraf te laten zien wat u achteraf krijgt. Aan de hand van een avonddemonstratie krijgt u een beeld van hoe uw tuin in het donker tot leven komt.
 
Wat vind jij naast kwaliteit belangrijk in een armatuur?
Kwaliteit armaturen zijn voor Rainforest Lighting natuurlijk belangrijk. Daarnaast wordt er gekeken naar levensduur, het onderhoud, flexibiliteit (lenzen en accessoires), vormgeving, samenwerking en sparren met de lichtproducent en de waterdichtheidsclassificatie van de Inground armaturen. 
 
Hoe ervaar jij het contact en de samenwerking met CLS?
CLS is een fijne snel schakelende organisatie. Het contact heb ik altijd als zeer aangenaam ervaren, en dat doe ik nog steeds. CLS is professioneel, denkt mee in oplossingen en de weinige issues die ik gehad heb worden snel en naar tevredenheid opgelost. 

Welke armaturenseries passen het beste in je lichtontwerpen?
Dat is voor nu zeker de Revo Inground Series en daarnaast maak ik gebruik van de Revo Series (richtspots), afhankelijk van de situatie en de toepassing. Deze outdoor richt- en grondspots zijn verkrijgbaar in verschillende maten en voor iedere variant zijn er diverse lenzen en accessoires beschikbaar. De Revo Inground heeft ook de mogelijkheid om te dimmen via Mains-Dim, DMX512 of Casambi. 

Meer lezen over Rainforest Lighting?
Kijk dan op de website van Rainforest Lighting, klik hier om naar de website te gaan. 
 




Product
Revo Inground Serie - ideaal voor buiten

De Revo Inground Serie is een veelzijdige, compacte en duurzame armaturen serie. Met een hoge lichtopbrengst, verwisselbare optieken en het compacte ontwerp zijn de armaturen geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Met meer dan 100 verschillende configuraties per armatuur is er altijd een Revo Inground die voldoet aan de behoeften voor uw project.     

Door het Gore-Tex membraan in de wartel wordt condensvorming geminimaliseerd. Daarnaast zijn onderdelen van de gehele Revo Inground Serie individueel eenvoudig verwisselbaar, wat het een solide langetermijninvestering maakt.
De specificaties van de Revo Inground Serie zijn de volgende:
  • IP67 gecertificeerd
  • Modulair opgebouwd
  • Energielabel A
  • Standaard wittinten, RGBA en RGBW
  • Openingshoeken van 8°, 12°, 30°, 60°, 80° en 12 x 46°
  • Voorzien van een RVS 316 fronting
  • Aluminium binnenwerk
  • Bestuurbaar via Mains Dim, DMX512 en Casambi
  • Voor alle configuratiemogelijkheden, klik hier
Dit is een van de productseries die Rainforest Lighting regelmatig in projecten gebruikt. Deze serie is ideaal voor de ontwerpen van de lichtkunstenaar door de specificaties. 

Door de IP67 classificatie zijn de armaturen beschermd tegen stof en zijn ze 'dompeldicht'. Daarnaast zorgt het modulaire ontwerp ervoor dat onderdelen gemakkelijk vervangen kunnen worden, en hebben de armaturen energielabel A, wat beiden bij het duurzame lichtontwerp past. Door de verschillende configuratie mogelijkheden past deze armaturenserie precies in iedere visie. 
Revo Micro Inground

≈ 450 Lumen
 Max. 5 Watt
CLS led
 
Revo Compact Inground

 ≈ 800 Lumen
Max. 10 Watt 
CLS led
 
Revo Inground

 ≈ 2000 Lumen
Max. 20 Watt
CLS led
Meer lezen over de Revo Inground Serie? Bekijk de hele serie op onze website.

 

Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t