Beste , de mogelijkheden met de nieuwe Quartz Serie zijn eindeloos, bekijk hem nu!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Product
Quartz IP67 Series

Op verzoek van een groot aantal architecten en lichtontwerpers heeft CLS een bijzonder krachtige armaturen serie naast de bestaande Revo IP67 Series ontwikkeld.

De Quartz serie is leverbaar in maar liefst 800 varianten en is door u als ontwerper zelf te
configureren op onze website.

De Quartz IP67 is gebaseerd op beproefde Revo technieken, zoals:
 
  • Een massief aluminium, CNC gefreesde behuizing, die voorzien is van een industrie kwaliteit anodisatie coating voor maximale resistentie tegen zout, zand en UV.
  • 8º, 12º, 30º, 60º, 80º en  12 × 46º  licht openingshoeken.
  • RGBW, RGBA, Tunable White en enkelvoudige lichtkleuren.
  • Tot 8500 Lumen effectieve lichtopbrengst uit een compact 80 Watt, 25 × 25 cm armatuur.
  • DMX512, Wireless DMX, Magno Dim, DALI en Bluetooth by Casambi aanstuur mogelijkheden.
  • Dynamic Power Control levert tot 50% meer lichtopbrengst dan vergelijkbare armaturen (voor de Colour Flow en Tunable White varianten).
  • Optioneel is een honingraat louvre af fabriek te monteren voor een minimale inkijk.
  • Verstelbare beugel voor dubbele uitvoering met 160 Watt en >16.000 lumen.

De Quartz is het ideale armatuur voor grote hoge objecten en gebouwen, door gebruikmaking van dezelfde LED-modules, optieken, aanstuur, elektronica als de Revo armaturen series. Hierdoor zijn de Quartz armaturen ook perfect te combineren met armaturen uit de Revo series.

Probeer alle mogelijkheden van de Quartz in onze configurator.


     

CLS led
Beeld zaal ‘Natuur' met installatie 'Reversed Landscape' van Gijs Van Vaerenbergh en prenten van M.C. Escher. Tentoonstelling Escher – Andere wereld 
 
Project
Kunstmuseum Den Haag
Escher - Andere wereld


Het Kunstmuseum is met 160.000 kunstwerken een van Europa's grootste kunstmusea. Het museum heeft een toonaangevende collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst, mode en toegepaste kunst. Met kunstwerken van de kunstenaars Mondriaan, Monet, Picasso, Kandinsky, Sol Lewitt, Francis Bacon, Louise Bougeois en nog vele anderen is een bezoek aan dit museum een betekenisvolle en onvergetelijke ervaring.
Recent heeft het Kunstmuseum een nieuwe tentoonstelling geopend: Escher - Andere wereld. Beersnielsen is door het museum benaderd om een lichtplan te ontwerpen voor de tentoonstelling. 

Deze tentoonstelling is gemaakt, omdat het 125 jaar geleden is sinds de geboorte van Escher. In de tentoonstelling beleef je het werk van Escher als nooit tevoren. Zijn beroemde prenten worden gecombineerd met spectaculaire installaties van Belgische architecten- en kunstenaarsduo Gijs Van Vaerenbergh.
 

Beeld zaal ’Vlakvullingen' met installatie ’Tesselation Maze’ van Gijs Van Vaerenbergh  en prenten van M.C. Escher. Tentoonstelling Escher – Andere wereld



 
Aan de hand van de verlichtingswensen is er gekozen voor armaturen uit de nieuwste Focus GIII Serie. De armaturen zijn in dit project custom op pendel gemaakt. In de zaal 'vlakvullingen' zijn ze op kleur gemaakt door de technische dienst van het kunstmuseum. 

Met een traploos zoombereik van 10°-70° en een gelijkmatige lichtbundel met zachte randen is de Focus perfect voor iedere toepassing die precisieverlichting vereist. 

Een accessoire houder en een aanpasbare snoot zorgen ervoor dat u de perfecte look voor uw ruimte krijgt. 

De foto's tonen aan hoe mooi het resultaat is geworden. Namens CLS bedanken wij Kunstmuseum Den Haag en Beersnielsen voor het vertrouwen.

Foto's: Johnny Umans




Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t