Beste , we hebben weer een prachtig project uitgelicht, bekijk het resultaat!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Project
Case story: InnStyle, Maarssen

InnStyle is een multifunctionele evenementen locatie in de natuur nabij Utrecht en Amsterdam.
Ze beschikt over 2 accommodaties, met 15 ruimtes. Door het gebruik van veel glas, openslaande deuren en terrassen is de locatie met de natuur en het water om haar heen verbonden.

Ze bieden ontelbare mogelijkheden voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven.
CLS werd benaderd via de firma Spot & Speaker te Utrecht om mee te denken over een lichtplan, waarbij de verlichting eenvoudig aangepast kon worden aan de specifieke behoeftes van een evenement.

Belangrijk was dat met de verlichting zowel hoogwaardig wit licht alsmede ook gekleurd sfeerbepalend licht snel te programmeren was.
 
Lichtadviseur Erik Elings van CLS kwam tot een plan, waarbij gebruik is gemaakt van Ruby 8 DMX gestuurde RGBW pendel armaturen.

Er bleken na Dialux calculaties slechts 36 stuks benodigd te zijn om tot een fraaie egale belichting te komen.
 

 


 

Om accenten op de wanden te maken is gekozen voor de Jade RGBW.


De installatie en programmering werd door Spot & Speaker te Utrecht verricht.


De foto’s tonen aan hoe fraai het eindresultaat is geworden. Namens CLS bedanken wij
InnStyle en Spot & Speaker voor het vertrouwen.
 
Wilt u ook uw locatie verfraaien middels hoogwaardige LED lichtoplossingen, neem dan contact op met uw lokale CLS-distributeur. CLS lichtoplossingen worden wereldwijd middels een competent dealer netwerk aangeboden.
CLS led
 


 
Product
Focus Casambi Track sensor

Op verzoek van het befaamde lichtontwerpers duo Heinz - Loopstra te Amsterdam heeft CLS een Casambi PIR in een Focus track armatuur geïntegreerd.

In veel situaties is het niet mogelijk of wenselijk om een Casambi motion sensor in een bestaande wandcontact doos te monteren, of wil men veel nauwkeuriger dan normaal mogelijk is de ruimte begrenzen waarin de sensor actief moet zijn.
 
CLS heeft nu een eigen sensor verwerkt in de Focus. U kunt dus nu eenvoudig een sensor monteren met de volgende voordelen:
  • Eenvoudige montage in standaard 3 fase rail systeem
  • Horizontaal en verticaal richtbaar
  • Aanpassingen in openingshoek van de sensor mogelijk middels het gebruik van een snoot
  • Leverbaar in zwart of witte uitvoering
  • Veel fraaiere oplossing qua design dan standaard sensoren


Toepassingen
Verlichting voor kerken

Op 17- en 18 maart vindt de Kerkenbeurs weer plaats in Groningen. Ook staan we 30 maart op de beurs in Goes. CLS kan u hier meer vertellen over de mogelijkheden van LED-verlichting. Zo zijn er mogelijkheden om te dimmen, zonder aanvullende bekabeling én maken onze ColourFlow armaturen kerken geschikt voor evenementen. We zien u graag 17, 18 of 30 maart!

Zien hoe we kerken al uitgelicht hebben? 
Kijk dan op onze website:



 


CLS led
 
Toepassingen
Voordelen van CLS LED armaturen

Door de jaren heen heeft u prachtige resultaten gecreëerd met onze armaturen. Dit mede door de vele voordelen van onze armaturen. CLS LED is onder andere sterk in:

  • Zoomarmaturen
  • Smalle lichtbundels
  • DMX voor iedere toepassing
  • IP67 buitenverlichting
Door het modulaire ontwerp van onze armaturen kunt u ieder gewenst resultaat bereiken. Onze engineers helpen u graag met een maatwerk oplossing, zodat het armatuur precies op uw wensen en behoeften aansluit.

Daarnaast worden al onze armaturen in Nederland ontworpen en gefabriceerd, met enkel hoogwaardige componenten. Hierdoor kunnen we kwaliteit en snelle levertijden garanderen.


Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor uw toepassing?
Kijk dan op onze website:

  

Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t