Beste , we hebben ons productassortiment weer uitgebreid. Lees nu meer over de Focus Micro Base
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 

2023, what to expect?

Geachte CLS-relatie,

 
Ik wens u in zowel persoonlijk als zakelijk opzicht een voorspoedig 2023 toe.Met gepast enthousiasme kan ik meedelen dat we u in 2023 in positieve zin gaan verrassen met vele interessante ontwikkelingen.

Gedurende het jaar zullen enkele volledig nieuwe armaturen families geïntroduceerd worden, met daarin diverse volstrekt nieuwe technologieën, die het mogelijk maken om nog mooiere lichtontwerpen en eindresultaten te creëren.

Naast de geheel nieuwe armaturen families zullen we interessante varianten binnen bestaande armaturen families lanceren. Een voorbeeld daarvan vindt u al in deze nieuwsbrief.

Met oprecht vriendelijke groeten,
 
Peter van Workum
Oprichter



 
Vanaf nu verkrijgbaar
Focus Micro Base 

Met enige trots introduceren we de Focus Micro Base! Dit armatuur is ontwikkeld in samenwerking met leidende museale lichtontwerpers en fabrikanten van vitrines voor museale applicaties.

De Focus Micro B beschikt over de volgende hightech specificaties:

Ingebouwde 24V DMX-electronica in de bijzonder compacte voet
U kunt het armatuur via DMX512 dynamisch aansturen, of het armatuur individueel dimmen
via ons befaamde Magno Dim systeem, waarbij de dimwaarde in de processor van het armatuur opgeslagen wordt.
Magnetische voet
De voet is voorzien van een magneet bevestiging, dus u kunt het armatuur op elke metalen ondergrond plaatsen. Aangezien steeds meer vitrines voorzien worden van metalen bodems en metalen boven zijdes hoeft u dus geen rail te plaatsen en bent u volstrekt vrij in het plaatsen van het armatuur in de vitrine!

Micro-USB aansluiting
Data en stroom lopen via een Micro-USB kabel. CLS heeft een mooi kabeltje dat in diverse lengte maten beschikbaar is. Tevens hebben we een magnetische kabelhouder beschikbaar, zodat u de kabels op een nette wijze in de vitrine kunt wegwerken.
 
 
Eenvoudige installatie
De Focus Micro B is niet alleen eenvoudig te plaatsen en in te regelen, ook het bekabeling- en voeding systeem is bijzonder eenvoudig. U lust de armaturen door, u programmeert een uniek nummer en het armatuur ontvangt de data en voeding via de USB-bekabeling en de speciale distributie box die voorzien is van een 24V voeding.

Meer lezen over de Focus Micro, klik hier:



Product
Revo nu met DALI

Op verzoek van enkele grote systeem integrators bieden we nu enkele varianten van de Revo Serie nu ook in een DALI uitvoering aan.

Het betreft de 20 Watt (Revo Basic), 40 Watt (Revo XL)  en de 80 Watt (Revo XXL) uitvoeringen.

De Revo Serie staat bekend om de enorme keuze in lichtkleuren, licht openingshoeken en aanstuur varianten. Naast de genoemde nieuwe DALI variant kunt u kiezen uit:
Mains Dim, Casambi, DMX en Wireless DMX-varianten.

(Niet alle aanstuur varianten zijn voor alle versies leverbaar, check daarvoor de armaturen configurator op onze website)
 
Sociale media
Wat interessant!

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen CLS? Volg ons dan op onze socialemediakanalen!

Op onze Instagram, LinkedIn en Facebook-pagina's posten we updates, sneakpeeks, nice-to-knows, need-to-knows en interessante zaken.

Weten wat er al gespeeld heeft binnen CLS dit nieuwe jaar? Kijk dan nu!


Klik op de logo's om ons te volgen.

       

Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t