Beste , In het voortdurende streven naar de creatie van de meest perfecte Zoom spot ter wereld, biedt CLS vanaf heden de Super Spot Optiek aan.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Product
Jade Zoom Super Spot optiek nu leverbaar

In het voortdurende streven naar de creatie van de meest perfecte Zoom spot ter wereld, biedt
CLS vanaf heden de Super Spot Optiek aan. De Super Spot Optiek (SSO) klikt u eenvoudig binnen 1 seconde op een bestaande Jade Zoom.

De SSO accessoire biedt hiermee een minimum licht openingshoek van +/- 7,5 graden met een bijzonder goede efficiëntie, waardoor het mogelijk is om vanaf grotere hoogtes objecten nog steeds perfect te belichten. Met de SSO accessoire is tevens de zogenaamde 'spill off' tot een absoluut minimum beperkt.

De SSO accessoire bestaat uit maar liefst 14 onderdelen en diverse geïntegreerde optieken. Zo is het optiek standaard voorzien van een honingraat voor het beperken van hinderlijke inkijk, een soft diffusie filter om 'gele ringen' aan de buitenzijde van de lichtbundel te voorkomen en een speciaal optische lens om het licht zo efficiënt mogelijk in te koppelen.

De SSO accessoire biedt tevens de mogelijkheid om extra correctiefilters te monteren in de vrije slots. De Jade SSO accessoire is vanaf heden verkrijgbaar bij uw lokale CLS distributeur.

CLS led
 
Product
Dim To Warm armaturen collectie

Na een aantal succesvolle pilot projecten lanceren nu wij nu Dim To Warm mogelijkheden voor een groot aantal armaturen, waardoor de gebruiksmogelijkheden voor onze portfolio nog verder uitgebreid worden. Met een bereik van 1800K-3000K en een bijzonder goede kleurweergave met een CRI90 zijn de nieuwe Dim To Warm armaturen een fraaie uitbreiding op de CLS sfeer creërende armaturen families met onder meer RGBW, RGBA en een aantal Tunable White varianten. 

De Dim To Warm lichtbronnen zijn leverbaar voor de:

Emerald Series
CLS led
 
Mika Series
CLS led
 
Ruby Compact Series
CLS led
 
Jade Series
CLS led

 
U kunt kiezen uit een DALI of Casambi aansturingsvariant. In de loop van 2023 verwachten wij ook een DMX512 en een wireless DMX variant te kunnen introduceren. Hiervoor zijn we helaas afhankelijk van de verkrijgbaarheid van bepaalde elektronica onderdelen, die nu nog een levertijd van >52 weken hebben.



Product
HP variant van de Jade Zoom

Speciaal voor museums en andere tentoonstellingsruimtes met hoge plafonds hebben we een versie met een hoger vermogen ontwikkeld. Deze biedt u een 20% hogere lichtopbrengst. Het opgenomen vermogen wordt ≈35 watt in plaats van ≈25 watt.
De Jade Zoom HP is leverbaar in een non dim, DALI, Casambi en een Local dim variant.


 


Product
FocusGIII  Track extended

Met de komst van de Focus GIII is het mogelijk om binnen enkele minuten op locatie een extensie pijp op het armatuur te monteren. De heren van onze ontwikkelingsafdeling hebben hier een fraai montagesysteem voor ontworpen. U kunt de extensies tot 120 cm lengtemaat monteren. U heeft de keuze uit 10 en 30 cm extensiepijpen.


Algemeen
Prijsverhoging

Door de stijgende kostprijzen zijn wij genoodzaakt vanaf 1 januari 2023 een prijsverhoging van 5% door te voeren.


Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t