Hi , Een ongekend Zoombereik, Compacte afmetingen en een Tijdloos design. Ontdek meer...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
 
CLS led
 
NIEUW
FOCUSGIII

Met trots introduceren wij het vernieuwde Focus zoom armatuur. De immens populaire Focus-serie is gebruikt in een groot aantal verlichtingsprojecten, waaronder wereldberoemde musea. We namen de geliefde ingrediënten van de originele Focus, en herontwierpen de FocusGIII om een van de meest veelzijdige verlichtingssystemen te zijn die tot op heden beschikbaar is. De nieuwe Focus heeft een 20% hogere lichtopbrengst, een groter zoombereik van 10°-70°, 20% kleinere afmetingen en een tijdloos design.




Zoom
Vergroot Zoombereik van 10º tot 70º

Het CLS Performance Zoom systeem stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig de lichtbundel aan te passen, met een bereik van 10º tot 70º.

Ontwerpers hoeven niet langer compromissen te sluiten bij het creëren van het perfecte lichtbeeld, omdat nu bijna elk formaat object kan worden verlicht met de ideale bundel. Het grote voordeel voor musea is dat, met slechts één armatuur, wisselende tentoonstellingen altijd optimaal kunnen worden verlicht. Het is duidelijk dat er vele voordelen aan een dergelijk concept verbonden zijn.
 


Light output
Efficiënt en configureerbaar

Ontwerpers hebben de keuze uit extra warm wit (2700K), warm wit (3000K), fris wit (3500K) en neutraal wit (4000K). Met een CRI ~95 is de kleurweergave uitstekend.

Naast het grote zoombereik, kan de lichtbundel ook worden aangepast met een ovale beam shaper en een aanpasbare snoot via de ingebouwde accessoirehouder.

Dankzij het gebruik van efficiënte optieken in combinatie met de nieuwste generatie LED lichtbronnen, biedt de FocusGIII een hoge lichtefficiëntie. Het stroomverbruik is slechts
7 watt, met een maximale lichtopbrengst van 400 lumen.
Afmetingen
Kleinere afmetingen, zonder concessies

De nieuwe FocusGIII is 20% kleiner dan zijn voorganger, waardoor hij nog gemakkelijker te gebruiken is in kleine ruimtes. De diameter is slechts 3,4 cm en de lengte van het 'lichaam' is slechts 8,5 cm. Door slimme engineering is de warmteontwikkeling minimaal en de warmteafvoer optimaal.  In combinatie met zijn slanke vormgeving past de FocusGIII in elk interieur. Of het nu een hedendaags museum voor moderne kunst is, of een historisch museum. Dit soort prestaties en flexibiliteit in zo'n klein pakket is ongeëvenaard.
 
CLS led
 
Design
Een compleet verlichtingssysteem met één ontwerp

Het nieuwe Focus verlichtingssysteem is zeer veelzijdig en biedt eindeloze mogelijkheden voor musea, galerijen en elke andere plaats waar precieze en flexibele verlichting nodig is. Stelt u zich eens voor dat u in staat bent het perfecte licht te creëren voor elk kunststuk of elke tentoonstelling, zonder armaturen te wisselen. Het effect van een dergelijke precieze verlichting is fantastisch.

De nieuwe focus is verkrijgbaar met vele bedieningsopties, variërend van de traditionele dimmethoden tot geavanceerde DMX-, Casambi- of CLS Magno Dim-aansturing. Met zoveel opties beschikbaar, vindt u zeker de perfecte manier om uw Focus te bedienen.

Naast dit alles beschikt de Focus ook over;
> een montagemogelijkheid voor correctiefilters, zoals een ovale beam shaper.
> Een verlengbare steel tot wel 120 cm! Hiermee kunt u de lichtbron hoger of lager zetten voor het beste effect. 
> Een aanpasbare snoot.

 

Light + Building 2022
CLS maakt tijd voor u

Het zal u niet ontgaan zijn, dat dit jaar veel toonaangevende lichtfabrikanten niet aanwezig zullen zijn op de Light + Building 2022. Ook wij zullen dit jaar NIET aanwezig zijn. Hier liggen meerdere redenen aan ten grondslag. Op de eerste plaats brengt de Covid situatie nog veel onzekerheid met zich mee en hebben we de afgelopen maanden gemerkt dat veel van onze trouwe klanten nog steeds niet weten of zij de beurs gaan bezoeken.

Daarnaast is 2022 voor CLS een absoluut topjaar qua orders en projecten wereldwijd en hebben we veel energie moeten steken in het oplossen van alle logistieke uitdagingen met betrekking tot het verkrijgen van onderdelen, het nog efficiënter produceren om kostenstijgingen aan de inkoop kant te kunnen reduceren en het tijdig kunnen leveren van de vele orders.

 



Om interessante ontwikkelingen met u door te nemen geven wij er de voorkeur aan om U PERSOONLIJK TE ONTMOETEN! Wij bieden u hiervoor maar liefst 3 verschillende opties:

  • U wordt hierbij van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan ons hoofdkantoor met een persoonlijke ontmoeting met onze R&D ingenieurs om uw ideeën aan hen voor te leggen en een factory tour met uitleg.

  • Wij bezoeken u in uw eigen land, waarbij uw persoonlijke CLS accountmanager diverse nieuwe verlichtingsoplossingen zal laten zien.

  • Wij ontmoeten u op de Light & Building show op nader te bepalen tijdstip en locatie,
    mocht u toch een bezoek hebben ingepland.
 
Als u op de Ja, ik wil jullie graag ontmoeten link klikt, dan kunt u op eenvoudige wijze een afspraak
met ons maken.





 
Over ons

Larz Westerik bij CLS

Vanaf september versterkt Larz Westerik het CLS team als Projectmanager Architectural Lighting in ons buitendienst-team. Hij stelt zich graag aan u voor:

"Na vele jaren ervaring in de lichtbranche ben ik ben bij CLS gaan werken, omdat ik klanten wil helpen met creatieve verlichtingsoplossingen. Lichtoplossingen die bezoekers boeien en een ervaring bieden die ze niet snel vergeten. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten. Heeft u vragen, of wilt u iets weten over de mogelijkheden die we bij CLS kunnen bieden? Neem dan gerust contact op. Ik help u graag verder."

Tel.: +31 6 52476616
E-mail: larz.westerik@cls-led.com

Designed & made in The Netherlands since 2002
website | sign up | unscribe | privacy notice
f in t