Beste ,
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Project

Een symfonie van wit licht en kleur

De indrukwekkende lobby van This is Holland verdient bijzondere aandacht. Omdat er doorgaans tijdens de openingsuren veel daglicht binnenvalt, was er extra heldere verlichting nodig vanaf het 6 meter hoge plafond. Oorspronkelijk was het gebruik van Tunable White gepland, maar na de enthousiaste reactie op een demonstratie van de CLS Ruby ColourFlow RGBW, werd daarvoor in de plaats gekozen. Met een twee maal zo hoge witte lichtopbrengst in vergelijking met een gewoon RGBW-armatuur en een volledig schaduwvrije kleurmenging, bleek dit de perfecte match te zijn. Op maat gemaakte opbouwversies van de Ruby ColourFlow RGBW creëren een heldere zomerse sfeer overdag en een warme zachte sfeer 's avonds. Buiten openingstijden trekt een subtiel maar kleurrijk spektakel voorbij. Het resultaat is een uitnodigende en gastvrije ruimte waar iedereen van kan genieten.

 
 
Product
Ruby Modular Series

De Ruby Modular is een veelzijdig armatuur. De talrijke toepassingen maken het een populaire keuze voor concertzalen, theaters, evenementenlocaties, kerken en kantoren. De DMX512 aansturing en Powercon TRUE in/out connectoren van de armatuur zorgen voor een gemakkelijke installatie en flexibiliteit. De door CLS ontwikkelde dimtechnieken zorgen ervoor dat 'flikkerend' beeld op camera's tot het verleden behoort.


CLS led
 
Over ons

Na 20 jaar CLS gaat Timo met pensioen

Het is enige tijd uitgesteld (want het werk is te leuk), maar 1 juli is het zo ver. Timo gaat met pensioen na twintig jaar CLS en een nog langere carrière in het licht. Hij is een pionier geweest op het gebied van licht en heeft vele bijdragen geleverd aan het vakgebied met zijn ontelbare projecten. Hij zal erg gemist worden door zijn collega's en klanten. Naast licht, heeft Timo nog een andere grote passie; muziek. Hij gaat dus zeker niet stilzitten en is waarschijnlijk alleen maar vaker te zien op het podium met zijn band! Timo, nogmaals bedankt voor alles en we wensen je het allerbeste! 

- Het CLS Team

 



Product


Binnen en buiten sfeer creëren met hoge kwaliteit gekleurd licht, dat is waar ColourFlow voor staat. Deze unieke LED-verlichting geeft je precies wat je nodig hebt. Of je nu een geheel theater wilt voorzien van DMX gestuurde armaturen of architectuur op een bijzondere manier wilt accentueren, met ColourFlow is het mogelijk. Stuur slim aan via Casambi of (Wireless) DMX en combineer wit en gekleurd licht met RGBW of maak diep verzadigde kleuren met RGBA modules. De keuze is aan jou.




Product
Binnen verlichten voor buiten

Glas is een materiaal dat geen of zeer weinig licht weerkaatst. Bij gebouwen met veel glas, kan het moeilijk zijn om de buitenkant aan te lichten. Door echter kleur te gebruiken om de binnenkant van een gebouw te verlichten, is het mogelijk om ook aan de buitenkant een interessant effect te creëren. Dit komt omdat licht weerkaatst op oppervlakken binnenin het gebouw, zoals meubels, planten en muren. Dit effect is vervolgens buiten goed zichtbaar. Ontdek onze ColourFlow armaturen, waarmee zowel hoge kwaliteit wit licht als gekleurd licht mogelijk is.


 


Over ons
Design & productie in Nederland

Wij ontwerpen en ontwikkelen al onze armaturen in Nederland. Dit stelt ons in staat om snel wijzigingen en updates aan onze producten door te voeren. Onze armaturen worden tijdens het ontwikkelingsproces door ons R&D-team aan diverse tests onderworpen, waaronder een klimaatsimulatie en metingen in ons eigen Lichtlab. Zo kunnen onze klanten er zeker van zijn dat onze armaturen van de hoogste kwaliteit zijn en jarenlang zullen meegaan. Wij staan achter onze producten en bieden vijf jaar garantie op bijna al onze LED verlichtingsarmaturen.


Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t