Beste , Na 75 jaar is het ARTIS Groote Museum wederom geopend voor publiek. Het Groote museum gaat over jou, en hoe jij verbonden bent met de natuur. In 1855 was dit het eerste museum van Amsterdam.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Project

Natuurlijke verlichting in Groote Museum

Na 75 jaar is het ARTIS Groote Museum wederom geopend voor publiek. Het Groote museum gaat over jou, en hoe jij verbonden bent met de natuur. In 1855 was dit het eerste museum van Amsterdam. Door het gebrek aan goede verlichting destijds (er was nog geen elektriciteit), is het museum ontworpen om zo veel mogelijk gebruik te maken van daglicht. Een aspect dat lichtontwerper Simon Corder niet verloren wilde laten gaan bij de renovatie. De Jade Zoom Tunable White is gebruikt om de verlichting aan te passen op het moment van de dag, het seizoen én verschillende weertypes. Zo is de verlichting op een bewolkte dag meer gedimd dan op een zonnige zomerdag. Onze distributeur Ata Tech heeft meer dan 300 Jade Zoom Tunable White armaturen met DMX aansturing geleverd, om het verlichtingsschema nauwkeurig te kunnen controleren en programmeren voor alle verschillende omstandigheden. Het resultaat is een natuurlijke ervaring die past bij de visie van de oorspronkelijke ontwerpers van het museum in de 19e eeuw.

Project: Ata Tech, Simon Corder, Kossmanndejong, Art+Com, BIND Film, Bruns en foto's: ARTIS - Maarten van der Wal

 
Product
Jade Zoom Series

Met de Jade Zoom kunnen musea en galerijen collecties perfect uitlichten. Het geavanceerde optische ontwerp zorgt voor een ongeëvenaarde uniforme lichtkwaliteit. De Jade Zoom is beschikbaar in diverse kleurtemperaturen, CRI-waardes én in Tunable White versies voor maximale flexibiliteit. I.c.m met een grote zoomrange, meerdere montagemogelijkheden en een groot aantal aanstuurmogelijkheden, is de Jade Zoom een uniek armatuur.


CLS led
 
Project

Versterk de klantbeleving met het juiste licht

Pas gepoetste lakken, reflecterende chromen accenten en een wisselende opstelling. De juiste verlichting is enorm belangrijk voor autoshowrooms. Het perfecte licht accentueert de lijnen van het ontwerp en laat de auto er aantrekkelijk uitzien, terwijl slecht licht een auto ‘vlak’ doet ogen en onaantrekkelijk maakt. Daarbij moet de lichtopbrengst hoog genoeg zijn om alle details te kunnen zien, zonder bezoekers te verblinden met hinderlijke inkijk in de lichtbron. De showroom van Hartog Autostudio is onlangs voorzien van CLS LED verlichting. Voor het hoge plafond in een deel van de showroom is er gebruik gemaakt van de krachtige Otis variant. De overige delen van het pand zijn uitgelicht met de varianten uit de Emerald Serie.

 

Product
Emerald Series

De Emerald is niet alleen een ideale downlighter serie voor het vervangen van traditionele PL en CFL downlighters. Met een ruime keuze in lichtopbrengsten tot maar liefst 4200 lumen, kleurtemperaturen, kleuren van de behuizing, dimmogelijkheden, een grote variëteit aan inbouwmaten én een hoog lichtcomfort biedt de Emerald ongekende mogelijkheden. 


CLS led
 
Project

Modern vakmanschap, modern verlicht

Bij Sit Design worden al meer dan 40 jaar comfortabele meubelen ontwikkeld én geproduceerd. De focus op vakmanschap en de vele ervaring is terug te zien in de collectie die zij presenteren in hun moderne showroom. Met 20 jaar ervaring in LED, ontwikkeling én productie onder één dak en een focus op kwaliteit, paste CLS goed bij Sit Design als leverancier van verlichting. Om het moderne karakter van de showroom optimaal naar voren te laten komen, is er gekozen voor de Jade S Serie.

 

Product
Jade S Series

De hoge lichtopbrengst, efficiëntie en uitgebreide configuratiemogelijkheden, maken de Jade een zeer veelzijdig armatuur. De Jade is samen te stellen met LED modules met CRI waardes tot >98, waardoor de aangelichte objecten er zeer natuurgetrouw uitzien. Zo ziet de bank in de showroom bij Sit Design er net zo uit als bij de klant thuis.




Product
Minder energie, meer licht in Theater

In theater De Oosterpoort in Groningen heeft Lichtpunt de oude 40kW lichtinstallatie met 575W PAR armaturen vervangen met de CLS Krypton. Het resultaat? Meer licht, minder energie. Wanneer de Kryptons gedimd worden tot het niveau van de oude 40kW verlichting, is het opgenomen vermogen van de nieuwe installatie slechts 3kW. Zeker in de Oosterpoort, waar deze verlichting dagelijks langere periodes brandt voor repetities heeft de besparing van ruim 90% een grote impact.


 


Over ons
Lopen voor Oekraïne met CLS

1942,3 kilometer. Dat is de afstand van waar wij werken in vrede en vrijheid, tot het onafhankelijkheidsplein in Kiev, Oekraïne. Deze afstand hebben wij met ons team afgelegd in een sponsorloop om de Oekraïners te helpen via Giro 555. We zijn trots dat we €11.000,- kunnen doneren, dankzij onze vele en genereuze sponsoren, waaronder familie, vrienden, klanten, leveranciers en natuurlijk ons eigen team. Bedankt dat jullie onze actie gesteund hebben! Samen maken we een verschil. 


Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t