Beste , Om de collectie van Museum het Valkhof aan te lichten is de CLS Jade Zoom en Focus Micro Series geplaatst.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
 
Project

Verlichting in museum het Valkhof 

Museum het Valkhof draagt met een indrukwekkende collectie: archeologie, oude kunst en moderne kunst, het verhaal van ruim 5000 jaar geschiedenis uit. Het museum is gevestigd in een spraakmakend gebouw aan het historische Valkhofpark, in het hart van Nijmegen. Om de collectie aan te lichten is er gebruik gemaakt van de CLS Jade Zoom en Focus Micro Series. Naast dat de grote diversiteit aan stukken in de collectie hiermee uitstekend verlicht kan worden, blijft het museum ook beschikken over maximale flexibiliteit. Iets wat bij de vele wisselende tentoonstellingen in dit museum essentieel is.



Toepassing
Verlichting voor musea en galerieën

Goede verlichting in musea laat kunst schitteren en dompelt de bezoekers onder in een beleving. Bij CLS zien we verlichten als een kunst en met deze gedachte ontwikkelen wij onze armaturen. In nauwe samenwerking met internationale lichtontwerpers en architecten uit de museale sector, hebben we een groot scala aan LED-armaturen ontwikkeld, waarvan de specificaties en toepassingsmogelijkheden perfect zijn afgestemd op het gebruik ervan in musea, science centers en galerieën.


 


Product
Focus Micro finalist [d]arc awards 2021

We zijn trots dat we kunnen melden dat onze Focus Micro tot de finalisten met de meeste stemmen van de [d]arc awards 2021 behoort! Juist omdat de stemmen verkregen zijn van light designers, architecten en interieurontwerpers van over de hele wereld. Met een vermogen van slechts 1 watt en een lichtopbrengst van 90 lumen, levert de Focus Micro een prestatie van formaat. Samen met de uitzonderlijke zoom-range en de kleine afmetingen is dit een uniek armatuur.


 


Project
De laatste Pijp in Groningen

In de binnenstad van Groningen staat ‘De Pijp’. Een monumentale schoorsteen van ruim 100 jaar oud. De laatste die in het centrum van de historische stad te vinden is. De 40 meter hoge schoorsteen was verlicht met drie 400 watt HQI armaturen. Lichtpunt heeft deze verlichting vervangen voor negen stuks van de Revo Basic, met een vermogen van slechts 20 watt. Hierdoor daalt het energieverbruik in de nieuwe situatie met maar liefst 85%(!). Daarnaast zijn de Revo’s zo geconfigureerd dat het strooilicht (lichtvervuiling) beperkt is tot een minimum, terwijl de toren beter verlicht is. Hiervoor is de onderste helft van De Pijp met elliptische lenzen van 12°x 46° aangelicht en de bovenste helft van de schoorsteen met 8° lenzen. 





ColourFlow
CLS verlicht FCDO met ColourFlow

Tegenover Downing Street in Londen is het historische gebouw van het Foreign, Commonwealth & Development Office (FCDO) getransformeerd met CLS Revo ColourFlow armaturen. Naast het versterken van de prachtige architectuur, zorgen de eenvoudig aan te sturen armaturen er ook voor dat het FCDO in kan haken op evenementen of steun uit kan spreken door de kleuren van het gehele gebouw aan te passen.


 


Over ons
Kwaliteit, zonder compromis

Onze armaturen worden ontwikkeld én geproduceerd in Nederland. We gebruiken alleen de beste componenten en door het modulaire ontwerp van onze armaturen zijn upgrades of wijzigingen eenvoudig te realiseren. Met een verwachte levensduur van 50.000 uur, is het tussentijds vervangen van lichtbronnen verleden tijd. Van het eerste moment tot na meer dan 10 jaar gebruik; de lichtopbrengst en -kleur blijft uitstekend.


CLS led
 

Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t