Beste , De Stadthalle Bielefeld is het podium van vele nationale en internationale concerten, congressen en tal van andere evenementen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
Project

Theaterverlichting in Bielefeld

De Stadthalle Bielefeld is het podium van vele nationale en internationale concerten, congressen en tal van andere evenementen. De grote zaal beschikt over een capaciteit van 10.000 personen en is maar liefst 18 meter hoog. CLS kreeg de uitdaging om een lichtoplossing te creëren die een hoge kwaliteit warm wit licht (3000K) met een CRI van 90 kan genereren én minimaal 500 Lux op 80 cm hoogte.



ColourFlow
Uniek effect met de Decostar

Sfeer is van groot belang in bioscopen en theaters. Het 'ster'-effect van de Decostar creëert een luxe uitstraling. Het ontwerp van het DMX gestuurde armatuur zorgt voor een 360° spreiding van het licht. Hierdoor ontstaan er unieke mogelijkheden ten opzichte van reguliere armaturen. Voeding én data worden aangesloten via CAT5 (RJ45) aansluitingen aan de achterzijde.


 


Toepassingen
Verlichting voor kerken

Op 17- en 18 mei vindt de Kerkenbeurs weer plaats. CLS is uitgenodigd door Schaapsound om beheerders en bestuurders van kerken in Nederland meer te vertellen over de mogelijkheden van LED verlichting. Zo zijn er mogelijkheden om te dimmen, zonder aanvullende bekabeling én maken onze ColourFlow armaturen kerken geschikt voor evenementen.


CLS led
 
Project

Monumentale verlichting voor de toekomst

Na een uitvoerige renovatie is het 17e eeuwse kasteel Wijchen wederom geopend voor publiek. Onze partner LightTwist heeft zowel deze binnenplaats als het gehele exterieur van het kasteel aangelicht met armaturen uit de Revo serie. Dit laat het kasteel een bijzonder herkenningspunt zijn, ook wanneer de zon onder is.



Product
Meer dan een lange levensduur

Duurzaamheid is meer dan alleen een lange levensduur. Het gaat ook om het kunnen upgraden en repareren van armaturen om de afvalstroom te minimaliseren. 12 jaar na de introductie van de Revo serie, ontvangen wij de eerste armaturen retour. Na inspectie en reparatie, versturen we ze weer en zien we deze over minimaal 10 jaar pas weer terug.


 


Over ons
Lopen voor Oekraïne met CLS

1942,3 kilometer. Dat is de afstand van de plek waarop wij veilig en in vrijheid ons werk kunnen doen, tot het onafhankelijkheidsplein in Kiev, Oekraïne. Een plek waar veiligheid en vrijheid niet meer vanzelfsprekend is. Samen met het team van CLS gaan wij deze afstand ook afleggen in een sponsorloop om zo geld in te zamelen voor Giro 555.



Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t