Beste , In het Auditorium du Louvre in Parijs zorgt het diffuse licht van de Lina DF voor een geweldig effect in de karakteristieke pyramidions in het plafond.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
CLS - Creative Lighting Solutions | Online versie.
CLS led
 
CLS led
 
Project

Modern karakter in het Louvre

In het Auditorium du Louvre in Parijs zorgt het diffuse licht van de Lina DF voor een geweldig effect in de karakteristieke pyramidions in het plafond. De Lina combineert een slank profiel met een hoge efficiëntie en lichtopbrengst, waardoor het armatuur ook uitermate geschikt is voor hoge plafonds. SPX Lighting paste de Lina toe als moderne vervanging voor de oorspronkelijke TL-verlichting, waarmee zij naast een verbetering in lichtkwaliteit, ook een significante besparing op het stroomverbruik realiseerden. Met een verwachte levensduur die vijf keer langer is, dan die van de TL-verlichting. Is ook het onderhoud voor de komende jaren beperkt tot een minimum.




 


Colour Flow
Creëer sfeer met de
REVO XXL

Transformeer binnen- en buitenruimten met behulp van kleur. Voor iedere sectie van de REVO XXL is er een grote keuze in LED kleuren en lichtbundels. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kleur te combineren met hoge kwaliteit wit licht. De Colour Flow armaturen brengen deze mogelijkheden naar de palm van je hand met Casambi of als onderdeel van een DMX installatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.


 


Smart Lighting
In control met de
Casambi app

Verlichting wordt steeds slimmer en smart lampen worden steeds vaker toegepast. Met Casambi profiteer je van een stabiel bluetooth netwerk en een app, waarmee het gehele systeem eenvoudig te bedienen is. Maak optimaal gebruik van Tunable White lichtbronnen met Circadian lighting of koppel sensoren aan de installatie om verlichting in ongebruikte ruimtes uit te schakelen of te dimmen tot een minimum.




 



Jubileum
Twintig jaar CLS

In 2022 bestaat CLS 20 jaar. Jaren vol ontwikkeling later, zijn we als organisatie gegroeid tot waar we nu staan. We zien verlichting als een kunst en zijn dan ook trots dat we wereldwijd klanten mogen voorzien van armaturen, waarmee zij de prachtigste projecten realiseren. Gedurende het jaar nemen we je in onze nieuwsbrieven mee in de geschiedenis van CLS én in de toekomst.
 


 


Product nieuws
Jade nu verkrijgbaar
met 2200K lichtbron

Met de extra warm witte lichtbron van de Jade serie creëer je sfeer, zonder in te hoeven leveren op kleurweergave. Laat de kleuren van verse ingrediënten van het bord af springen. Of zorg voor goed leesbare tekst, zonder ongezellig wit licht. De Jade is te configureren voor nagenoeg alle denkbare toepassingen. Van museum tot hotel.


Project(foto): LightTwist
 


Over ons
Designed & made in
the Netherlands


Onze productieafdeling is het middelpunt van CLS, aangezien bij ons alles onder één dak plaatsvindt. Ons gespecialiseerde productieteam assembleert de hoge kwaliteit armaturen op slechts 7 seconden lopen van waar de armaturen worden ontworpen. 
Dit zorgt voor snelle reactietijden bij product updates of maatwerkoplossingen.



Met vriendelijke groet,

Het CLS team
Ontwerp & fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002
website | aanmelden | afmelden | privacy notice
f in t